PROFESSIONALMENT…

He estat involucrat en projectes amb empreses de diversos tamanys i sectors i en diferents països a Europa i més enllà. Estic especialitzat en les àrees de Management i de Marketing i també en Noves Tecnologies (TIC).

He treballat a...

Durant més de 15 anys he estat involucrat en projectes amb empreses de diversos tamanys i sectors i en diferents països a Europa i més enllà. El meu rol principal ha sigut ajudar a les empreses i organitzacions a indentificar i aprofitar oportunitats i a posar en marxa nous projectes, a crèixer i a millorar en el seu negoci i ser més competitius. Estic especialitzat en les àrees de Management i de Marketing i també en Noves Tecnologies (TIC).

Amb anterioritat he treballat quasi 10 anys en multinacionals a Espanya i al Regne Unit aprenent els entrellats del món corporatiu.

En aquest temps, he tingut la oportunitat d’explorar nous conceptes, de conèixer nous valors i punts de vista d’altres cultures i d’aprendre treballant amb equips multinacionals.

Em considero un bon comunicador capaç d’influenciar la direcció estratègica del negoci. M’agrada treballar en equip però també valoro molt la independència i la flexibilitat a l’hora de pendre decisions. Els reptes i les responsabilitats van de la mà en la meva visió de les bones pràctiques al treball. Em sento còmode parlant i treballant amb els diferents nivells de direcció de la organització. Sóc persona orientada a resultats i m’agrada ‘embrutar-me les mans’, fent més que no pas debatint i discutint.

Ara vull redireccionar la meva trajectoria professional per incorporar-me a un projecte més ambiciós i a més llarg plaç… potser a la teva empresa?… parlem-ne!

Enric Massó

CV d'Enric Massó

Descarrega't el meu curriculum tradicional (en PDF)

Vols saber amb quí he treballat?  

CEO, director, fundador, manager, freelance, independent, coordinador,
consultor, gestor, projecte, estratègia, problema, resoldre, actiu
Translate »